کامپیوتر و اینترنت

کامپیوتر و اینترنت

کامپیوتر و اینترنت

گوگل آنالیتیکس چیست و چطور راه اندازی کنیم؟

گوگل آنالیتیکس چیست؟

گوگل آنالیتیکس یک پلتفرم آنلاین است که داده‌های وب‌سایت و اپلیکیشن شما را جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل می‌کند. سپس با ارائهٔ گزارش‌های متنوع، به شما کمک می‌کند تا به بینش عمیقی دربارهٔ فعالیت‌های بازاریابی، عملکرد سایت و صفحه‌های آن و رفتار کاربران دست پیدا کنید.

اضافه کردن پلاگین برای داده های سرچ کنسول

آیا به دنبال راهی ساده تر برای مشاهده داده های سرچ کنسول خود هستید؟ شما می توانید از پلاگین MonsterInsights استفاده کنید. با استفاده از نسخه ویژه این پلاگین، می توانید به صورت مستقیم گزارش های سرچ کنسول گوگل را مشاهده کنید.

مروری بر سرچ کنسول گوگل

قبل از بررسی اتصال سرچ کنسول به گوگل آنالیتیکس، بهتر است کمی اطلاعات پایه در مورد این دو ابزار داشته باشیم. اگر با نام "Google Webmaster Tools" آشنایی دارید، می‌دانید که سرچ کنسول گوگل چیست. این ابزار به یکی از ضروری‌ترین ابزارها برای وبمستر تبدیل شده است و تغییر نام داده شده تا گروه‌های کاربری مختلف را شامل شود، از جمله متخصصان بازاریابی، سئو کاران، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار، مالکان کسب و کار، طراحان و افراد دیگر.

در صورتی که شما تا به حال چیزی در رابطه با GWT یا سرچ کنسول گوگل نشنیده اید، خب پس باید از ابتدا کار را شروع کنیم.

سرویس رایگان سرچ کنسول گوگل، امکان به دست آوردن اطلاعات بسیار زیادی درباره وبسایت خود و بازدیدکنندگان آن را فراهم می‌کند. با استفاده از این ابزار، می‌توانید تعداد بازدیدکنندگان سایت خود را مشاهده کنید، راه‌هایی که بازدیدکنندگان برای پیدا کردن سایت شما استفاده می‌کنند را بفهمید، مشخص کنید که آیا بیشتر بازدیدکنندگان از سیستم‌های دسکتاپ یا موبایل استفاده می‌کنند و صفحاتی که بیشترین بازدید را دارند را شناسایی کنید. همچنین، این ابزار به شما کمک می‌کند تا خطاهای وبسایت خود را شناسایی و رفع کنید، نقشه سایت خود را ایجاد کنید و فایل robots.txt را بررسی کنید.

مروری بر Google Analytics

آیا از Google Analytics نگران هستید و این ابزار شما را نگران می کند؟

خبر خوب این است که شما تنها نیستید! این ابزار واقعا پیچیده است.

این ابزار، به شما امکان ارزیابی دقیق وبسایت یا عملکرد نرم افزارتان را می‌دهد. این ابزار شامل تمام محصولات بازاریابی گوگل از جمله تبلیغات گوگل، دیتا استودیو و سرچ کنسول است. بنابراین هر کسی که از ابزار گوگل استفاده می‌کند، باید حتما از داده‌های Google Analytics استفاده کند.

اگر تمایل دارید به دست آوردن اطلاعات بیشتر و دارای زمان و مهارت کافی برای تحلیل و استفاده از این اطلاعات هستید، Google Analytics برای شما مناسب خواهد بود. اما برای استفاده از این ابزار نیاز به صرف زمان و تلاش برای درک عملکردها و استفاده از آن دارید، همچنین برای تحلیل داده ها نیازمند مهارت و زمان زیادی است.

نحوه اتصال سرچ کنسول گوگل به آنالیتیکس 

Google Analytics و Search Console گوگل، به نظر ممکن است اطلاعات مشابهی را ارائه می دهند. اما تفاوت های بسیار مهمی بین این دو ابزار گوگل وجود دارد.

گوگل آنالیتیکس به شما اطلاعات بیشتری درباره بازدیدکنندگان سایتتان می‌دهد. این اطلاعات شامل تعداد مهمان‌های سایت شما، تعداد ورود آن‌ها به صفحه فرود وبسایتتان، میزان زمانی که آن‌ها در سایتتان صرف می‌کنند و مناطق جغرافیایی که بیشترین تعداد بازدیدکننده را به سایتتان می‌آورند، می‌باشد.

سرچ کنسول گوگل، اطلاعات دقیقی را درباره سایت شما ارائه می‌دهد؛ از جمله اینکه چه کسانی از لینک سایت شما استفاده می‌کنند، آیا بدافزار یا خطای دیگری در وبسایت شما وجود دارد، و کدام کلمات کلیدی در وبسایت شما در نتایج جستجو نمایش داده می‌شوند.

ارائه اطلاعات از دیدگاه های مختلف، گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول گوگل، امکان می دهند تا اطلاعات را به شما ارائه دهند. اگر فکر می کنید که این ابزارها دو گزارش مشابه را ارائه می دهند، ممکن است به خوبی جزئیات آن را درک نکنید. برای بهره برداری حداکثری از اطلاعات ارائه شده توسط سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس، باید بتوانید حساب های این دو ابزار را به هم متصل کنید.

استفاده کردن از این دو ابزار همراه با هم، باعث می شود که بتوانید داده های آن ها را با هم ترکیب کرده و گزارش های اضافی را به دست بیاورید که تنها با ترکیب این دو ابزار به آن ها دست پیدا می کنید. 
•    ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل
•    اضافه کردن کد Google Analytics به وبسایت
•    لینک کردن سرچ کنسول گوگل به حساب Google Analytics

آمارهای گوگل آنالیتیکس

صفحه فرود

در این بخش از گزارشات، نشان داده می شود که کدام سایت ها توسط افرادی که از طریق جستجوی گوگل وارد سایت شما می شوند، مشاهده می شوند. برای مشاهده عبارات جستجویی که باعث ورود این افراد به هر صفحه شده اند، باید بر روی URL های خاص هر صفحه کلیک کنید.

کشور ها

این گزارش به شما مکان ترافیک ورودی به وبسایت را نمایش می‌دهد. با کلیک بر روی هر کشور، می‌توانید صفحات فرود مربوط به آن کشور را مشاهده کنید. همچنین پس از باز کردن هر صفحه فرود، می‌توانید عبارات جستجوی مرتبط را مشاهده کنید.

دستگاه ها

این گزارش نشان می دهد که افرادی که به وبسایت شما وارد می شوند از چه ابزارهایی برای دسترسی به آن استفاده می کنند. این ابزارها ممکن است شامل دسکتاپ، تبلت، موبایل و انواع مختلف کامپیوتر باشند.

عبارات جستجو

این گزارش به شما نشان می‌دهد که گوگل از کلمات کلیدی خاصی برای نمایش سایت شما استفاده می‌کند. همچنین، شما می‌توانید در این قسمت جزئیات مرتبط با "موقعیت متوسط" را مشاهده کنید که نشان می‌دهد چگونه سایت شما در نتایج جستجو برای یک عبارت خاص رتبه‌بندی می‌شود.
اکنون همه چیز آماده و تایید شده است، بنابراین شما می‌توانید تمام داده‌های کنسول جستجوی گوگل را از طریق Google Analytics نیز مشاهده و استفاده کنید.

سرچ کنسول، داده های 16 ماه گذشته را مورد بررسی قرار می دهد. به همین دلیل، گزارش های سئو در Google Analytics، آخرین 16 ماه را به شما نمایش می دهد.

اطلاعات سرچ کنسول در داخل سرچ کنسول گوگل و همچنین 48 ساعت پس از جمع آوری آنها توسط سرچ کنسول گوگل، در Google Analytics قابل دسترسی است.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ،


تاریخ : ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۲:۳۳:۴۰ | نویسنده : h.gh | نظرات (0)نظرات (0)
[ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By viablog.ir:.